Smink Szerelem

Minden ami smink:)... (röviden tömören) Nah de azért még is írok vmit...:) Sziasztok! Itt Jenny Parker-ként vagyok elérhető egyébként meg Zsaninak hívnak:) és megpróbálok segíteni azoknak, akik szeretnének sminkelni, de nem tudják hogyan kezdjenek neki. Tervben van, hogy videókat is csinálok majd..:) de ez még csak terv:D. A sminkelést sosem tanultam tanfolyamokon, mindent amit tudok internet segítségével értem el..:) Bár ez lehet, hogy majd meglátszik :P:D... Addig is jó szórakozást :)

Kövess a FaceBookon is ;)

az oldal QR kódja

qr-kod

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók :)

<--Ennyien látogattatok meg

Szerintem nincs olyan lány/nő, aki ne használt volna, vagy nem próbált valaha szemceruzát. Én személy szerint szeretem, mert szépen kiemeli a szemeket és magára vonzza a tekinteteket. Az azonban biztos, hogy egy feketével nem lehet melléfogni és mindenhez megy. Most viszont itt van néhány igazi különlegesség:

Ha a szemed...

...Barna
Az óarany és a réz árnyalatai szépen harmonizálnak a mogyoróbarna szemszínnel. Ha ennél több izgalomra vágysz, olajzölddel vagy kékeszölddel frissítsd fel a tekinteted. Ez esetben vékony vonalat húzz az alsó és felső szemhéjadra.

...Szürke
Ezüstös kék vagy sötétzöld kontúrral párosítva tuti befutó. Ha bátrabb vagy, gyöngyház fényű bronzzal kontúrozz az alsó és felső szempilláid tövében, és egy kicsit maszatold el, hogy a vonal ne legyen éles. A színek kontrasztjától szikrázni fog a szemed.

...Zöld
Kávébarna ceruzával finoman kiemelheted „cica” szemeidet, de egy lila vagy padlizsán kontúr igazi vadmacskát farag majd belőled. Bátran húzd ki a szemed, ne csak felül, alul is. Ha finomítani szeretnéd a kontúrt, fültisztító pálcával dolgozd el.

...Kék
Akárcsak a szépen lebarnult bőr, a barna kontúrceruza is élénkíti a kék szemedet. Ha azt akarod, hogy igazán világítsanak, sötétszürke vagy fekete szemceruzát használj. A hatást tovább fokozhatod, ha nemcsak kívül, de belül is kihúzod a szemed.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sminkszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr253051406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása