Smink Szerelem

Minden ami smink:)... (röviden tömören) Nah de azért még is írok vmit...:) Sziasztok! Itt Jenny Parker-ként vagyok elérhető egyébként meg Zsaninak hívnak:) és megpróbálok segíteni azoknak, akik szeretnének sminkelni, de nem tudják hogyan kezdjenek neki. Tervben van, hogy videókat is csinálok majd..:) de ez még csak terv:D. A sminkelést sosem tanultam tanfolyamokon, mindent amit tudok internet segítségével értem el..:) Bár ez lehet, hogy majd meglátszik :P:D... Addig is jó szórakozást :)

Kövess a FaceBookon is ;)

az oldal QR kódja

qr-kod

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók :)

<--Ennyien látogattatok meg

Eltüntetni a karikákat, dús, hosszú és ívelt szemöldököt csinálni kész sminkmaraton. Ha követed a tippeket;)


Nemes egyszerűség
 
Próbáld ki a legújabb szempillaspirálokat, melyek hatékonysága a speciális keféknek köszönhető. Ha spirálozás közben formázod, felemeled a töveknél, majd felfelé húzod a pilláidat, illetve ha macskásítani szeretnéd a sminked, kifelé a külső csücsök felé húzod a szálakat, máris szexibb külsőt kapsz.
 
Csekély tennivaló, óriási változás
 
Ne gondold, hogy szemüveg mögé kell bújnod, mert nincsenek látványos szempilláid! Egy aprócska trükkel megemelheted és ívelt formát is kaphatsz, de ehhez feltétlenül be kell szerezned egy szempilla-göndörítő eszközt. Ez a hasznos kütyü pár másodperc alatt elképesztő eredményre képes, és pár napig élvezheted a göndörítő érzést. Ha pedig úgy érzed, hogy még ennél is többre, azaz XXL-es méretre vágysz, vagy a partiban különc pillákkal szeretnél megjelenni, műszempillákkal dobd fel a sminked.
Tipp: Ha a szempilla-göndörítőt felmelegíted hajszárítóval alacsony hőfokon, majd a szálakat ezzel a metódussal formázod, sokkal tartósabb lesz az eredmény.
 
Szemüveg helyett
 
Napimádó vagy? Az nem tragédia, de ha nincs rajtad napszemüveg, hunyorogni kezdesz az erős napsugárzástól, ami az apró ráncok kialakulásához vezet, és még a káros sugarak is segítenek az öregedésben. Ezért inkább előzd meg a kimondottan érzékeny területekre szánt védőkrémekkel, amelyek magas faktorszámúak.
 
Vizes pillantok
 
Ha vízpartra indulsz, a szájfényed mellett a szempillaspirál sem hiányozhat a nyári megjelenésedből. Ha bronzos vagy élénk arcpirosító mellé színes szempillaspirált passzintasz, máris ütős nyári sminkkel büszkélkedhetsz.
Tipp: lefekvés előtt sem kell küszködnöd a betonszerűen fennmaradt spirálod eltávolításával, mert egy hatékony lemosóval pillanatok alatt feloldhatod a festéket dörzsölés nélkül is.
 
Fáradt vagy?
 
Ne ess kétségbe, mindenkivel előfordul, hogy az alvásra szánt idejét mással töltötte, inkább hagyd meg ezt a problémát a fantasztikus kozmetikumoknak. Egy hűsítő, fáradtság elleni szemápoló, néhány csepp korrektor, és azonnal friss lesz a megjelenésed.

 

(a forrásra, már nem emlékszem, mert régebben szedtem le):$..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sminkszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr933063229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása