Smink Szerelem

Minden ami smink:)... (röviden tömören) Nah de azért még is írok vmit...:) Sziasztok! Itt Jenny Parker-ként vagyok elérhető egyébként meg Zsaninak hívnak:) és megpróbálok segíteni azoknak, akik szeretnének sminkelni, de nem tudják hogyan kezdjenek neki. Tervben van, hogy videókat is csinálok majd..:) de ez még csak terv:D. A sminkelést sosem tanultam tanfolyamokon, mindent amit tudok internet segítségével értem el..:) Bár ez lehet, hogy majd meglátszik :P:D... Addig is jó szórakozást :)

Kövess a FaceBookon is ;)

az oldal QR kódja

qr-kod

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók :)

<--Ennyien látogattatok meg

2011-es körömlakk trend

2011.07.11. 11:01

szerző: JennyParker

2011 nyarán a vibráló színek mellett a merész, feltűnő minták is hódítanak a körmökön. Lássuk a legújabb körömlakk trendet!
 

Color-blocking
 
Nem csak a ruhák terén hódít a nyár slágere, a color-blocking, azaz az olyan színek viselése, amelyek önmagukban is intenzívek, pláne még egy másikkal is párosítva. Bár e trend követése egyszerűnek tűnik, mégsem az, hiszen okosan kell a színeket és anyagokat párosítani, ha nem úgy akarunk kinézni, mint egy cirkuszi bohóc. A francia manikűr technikáját kövesd a körömfestésnél, csak ne fehér és gyöngyház színeket párosítsd, hanem a vibráló sárgát lilával, vagy a pirosat pinkkel, vagy ami még eszedbe jut, s tetszik a szemednek is.
 
Csíkos
 
Leszögezzük, hogy nem a zebra-csíkokról van szó, azt inkább hagyjuk meg Győzikének. Inkább alternatív csíkokban gondolkodjunk. Remek például, ha a köröm egyik oldalára felviszel egy réteg sötétlila festéket, a másik oldalára egy réteg feketét, s miután megszárad, a választékot áthúzod egy vékony fehér vonallal. A színeket kedvedre variálhatod, s az elkészítés is egyszerű-
 
Leopárd mintás
 
Ruhában is hódít most az állatminta, miért pont a köröm maradna ki? Sokkal egyszerűbben elkészíthető a leopárd mintás köröm, mint gondolnád! Szerezz be egy óarany és egy shatter lakkot, ami kopott, töredezett mintát ad, ha a másik fölé kened. Az alsó, azaz az óarany lakkból két réteggel vigyél fel, majd hagyd minimum 5 percig száradni, s ezután kend rá a shatter lakkot. Amint szétrepedezik, már kész is a trendi körmöd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sminkszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr293056903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása