Smink Szerelem

Minden ami smink:)... (röviden tömören) Nah de azért még is írok vmit...:) Sziasztok! Itt Jenny Parker-ként vagyok elérhető egyébként meg Zsaninak hívnak:) és megpróbálok segíteni azoknak, akik szeretnének sminkelni, de nem tudják hogyan kezdjenek neki. Tervben van, hogy videókat is csinálok majd..:) de ez még csak terv:D. A sminkelést sosem tanultam tanfolyamokon, mindent amit tudok internet segítségével értem el..:) Bár ez lehet, hogy majd meglátszik :P:D... Addig is jó szórakozást :)

Kövess a FaceBookon is ;)

az oldal QR kódja

qr-kod

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók :)

<--Ennyien látogattatok meg

Megvizsgáljuk, hogy a jelenlegi szezonban melyek azok a sminktrendek, amelyek a kifutókról megvalósultak a hétköznapokban is. Több különböző irányzat is hódít most, így a stílusodhoz igazíthatod a számodra legmegfelelőbbet.



 
Halványan, pasztellben

Felejtsd el a füstös szemeket, ebben a szezonban inkább a visszafogottabb sminkek a jellemzőek a hétköznapokban. A pasztell árnyalatokkal egyszerűen lehet bánni, mégis látványosak. Tökéletesek munkába, városi sétához vagy ha nem szereted a túlzott feltűnést.



Natúr smink

Még a pasztellnél is egy fokkal visszafogottabb a natúr smink, amely teljesen természetes hatású, mintha nem is lenne. Azonban nagyon is ott van, s sokszor rengeteg időt vesz igénybe az elkészítése. Fontos ugyanis a tökéletes alapozás, ha nem makulátlan az arcbőröd. Ezért elengedhetetlen egy jól fedő alapozó, s rá a könnyed púder. Nagyon menő hozzá a korallszínű ajak, és a lágy színekkel satírozott szemsmink.(mellesleg a pasik is jobban szeretik a természetes lányokat ;) )
 

Színes kavalkád: pop-art

Nemcsak a ruhák terén, a sminkben is megjelennek idén nyáron az élénk, rikító színek. Ilyenkor árnyékolnod sem kell: válassz tartós szemhéjpúdert, amely jól fed, húzz a szempilláid tövébe egy határozott tusvonalat, és kész is a szemfestés. A legnyerőbb színek most a málna, a világoskék, az élénkzöld és a narancssárga

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sminkszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr643053282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása