Smink Szerelem

Minden ami smink:)... (röviden tömören) Nah de azért még is írok vmit...:) Sziasztok! Itt Jenny Parker-ként vagyok elérhető egyébként meg Zsaninak hívnak:) és megpróbálok segíteni azoknak, akik szeretnének sminkelni, de nem tudják hogyan kezdjenek neki. Tervben van, hogy videókat is csinálok majd..:) de ez még csak terv:D. A sminkelést sosem tanultam tanfolyamokon, mindent amit tudok internet segítségével értem el..:) Bár ez lehet, hogy majd meglátszik :P:D... Addig is jó szórakozást :)

Kövess a FaceBookon is ;)

az oldal QR kódja

qr-kod

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók :)

<--Ennyien látogattatok meg

Az õsi kínai tradícióban, a Feng-shui-ban a színeknek nem csak a berendezési tárgyak esetében volt jelentõségük, de az arc díszítésében úgyszintén.

Melyik színt, milyen helyzetben jó alkalmazni? Hogyan hatnak az egyes színek és milyen üzenetet hordoznak?

Ha tudatában vagyunk a különféle színek hatásának, célzottan bevethetjük õket - mondjuk egy állásinterjún vagy egy randevún.

A színek tudatos latbavetésével elkerülhetjük a negatív kisugárzást és az életenergiánkra, az úgynevezett Csi-re ható pozitív befolyást felerõsíthetjük. Ami elsõre bonyolultan hangzik, igazából egyáltalán nem az. Jó, ha tudjuk, hogyan hatnak a színek - így minden élethelyzetben a megfelelõ árnyalathoz nyúlhatunk. Próbálja ki, és meglepve tapasztalja majd, mennyit számít néhány jól megválasztott tónus!

Hogy alkalmazni tudja a színek befolyását, íme a hét legfontosabb smink-szín és hatásuk:

A legerõsebb érzelmi hatással bíró szín: a fekete



Feketével keretezett szemekkel és sötét sminkkel nemcsak talányosnak, titokzatosnak, de tekintélyesnek is hat! A füstös macskaszemek erõsnek mutatják.

Sminkelje szemét erõteljesen feketére, ha valamit keresztül akar vinni - például kapcsolatában érvényesíteni kívánja akaratát vagy fõnökéhez fizetésemelésért folyamodik.

Tûzvörös: színtiszta életerõ


Ha bizonytalan, ideges vagy csökken az önbecsülése, eljött a tûzpiros rúzs ideje!

Az égõvörös ajkak szenvedélyt, bátorságot és életenergiát sugallnak. A vörös száj magára vonja a férfiak figyelmét.

Használjon vörös rúzst, ha ismerkedni szeretne - így lesz a legnagyobb esélye, hogy álmai férfija a hálójába akadjon!

Finom rózsaszín - vég nélküli romantika


Rózsaszín sminkben a nõ érzékenynek, törékenynek és befolyásolhatónak hat. A férfi jól érzi magát a társaságában. Ideális szín a romantikázáshoz!

A halvány rózsaszín ezenkívül nyugtatóan hat, az agresszióval és félelmekkel szemben.

Égszínkék: szuverenitás és ellazultság


A szemek égszínkékkel való hangsúlyozásával belsõ nyugalmat és kiegyensúlyozottságot sugall. A beszélgetõtársra ösztönzõleg hat - serkenti az eszmecserét. Figyelem: a sötétkék szemhéjfestékkel inkább szigorúnak tûnik!

A kékre festett szem nagyon hasznos azoknak, akik munkájuk során sok emberrel kommunikálnak.

Siker és tisztaság - zöldben


Megbízhatóságot és állhatatosságot szeretne sugározni? Zöld sminkkel pontosan ezt közvetíti és mindehhez még tettre késznek is tûnik!

Állásinterjúhoz és vizsgához egyaránt tökéletes választás!

Aranysárga: csillogás, ragyogás, glamúr


Ez a szín különleges fellépést kölcsönöz! Figyelem: csak finoman és csak esti alkalomra viselje! Az aranysárga kreativitást és egyediséget tükröz, de egyben ellentmondást kelt a szemlélõben!

Ezzel a sminkkel mindenképpen érdekesnek hat és a figyelem középpontjába fog kerülni!

Sötétlila titok


A lila a fantázia színe. A lilának minél sötétebb árnyalatát választja, annál titokzatosabbnak tûnik! Ez a szín misztikus hatással bír: elõsegíti a spirituális találkozásokat és fokozza a kreativitást.

Ne tegyen fel túl sokat belõle, mert elbizakodott benyomást kelthet. Csábításhoz ideális szín!

Forrás: http://sminkmester.centrumnet.hu/smink_hirek/sminked_arulkodik_rolad/&pid=3473211c44be9d42c1e777e8610f75d6

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sminkszerelem.blog.hu/api/trackback/id/tr273545155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása